Naši začetki segajo v leto 1994, ko smo kot distributerji, sodelovali v neposredni tržni dejavnosti mnogih uspešnih podjetij z lastnim prodajnim marketingom. Delo na terenu, vključevanje v aktualne projekte, znanje in predvsem zadovoljstvo kupcev, so nas prepričali, da imamo vse pogoje za ustanovitev neodvisne tržne skupine.
 
1. maja 2004 smo registrirali podjetje in pričeli z gradnjo trdnih temeljev, na katerih podjetje s svetovalci našim kupcem, ki so njegov cilj in smisel, zagotavlja optimalno ponudbo v koraku s časom, sveže informacije in znanje z ustreznih področij. Z vizijo razvoja, izdelanim in jasnim tržnim planom premišljeno ustanavljamo prodajne in servisne skupine, ki poleg osnovne dejavnosti skrbijo za pretok informacij in omogočajo novim članom podporo pri razvoju lastne tržne dejavnosti v okviru »TRŽNE SKUPINE BBlight«.
 
11. maja 2004 smo podpisali pogodbo o medsebojnem sodelovanju z podjetjem POTENCIAL d.o.o. Kar pa je odprlo povsem novo področje iz programa zdravja in varovanje zdravja, namreč podjetje je proizvajalec tehničnih in medicinskih pripomočkov pri zdravju, med tovrstnimi izdelki pa je trenutno najbolj priznan in iskan izdelek "Ionizator za zrak". To je pridali še eno piko na "I" v sestavljanki podpore in ponudbe iz področja boljšega počutja in zdravja naših strank.

26. maja 2004 smo s podjetjem Birokrat d.o.o. (Andersen d.o.o.) podpisali pogodbo o prodaji programske opreme pod blagovno znamko BIROKRAT, in zastopanje tovrstnega podjetja v trženju in razvoju tržnih poti, ki pa je že vrsto let med najboljšimi razvijalci tovrstne opreme za mala, srednja in makro podjetja. Uporabljati namreč programsko opremo, ki ima tradicijo, podporo in vidik razvoja, je še kako smotrna tema za lastnike podjetij, ki ne gledajo na zadevo iz "DANES" na "JUTRI".
 
15. julija 2004 smo s podjetjem REPRO - MS 03 d.o.o. podpisali pomembno pogodbo o trženju programske opreme ter licenciranj, namreč tovrstno podjetje ponuja širok spekter programske opreme med njo za naše stranke tudi zelo pomembno programsko opremo podjetja Microsoft, ki jo v praksi potrebujemo za uporabo katerekoli Hardvare/računalniške opreme. Mozaik programske ponudbe znotraj podjetja BBlight se je tako tudi dopolnil.
 
1. avgusta 2006 smo v KOTLJAH na Koroškem odprli poslovne prostore namenjene podpori našim strankam, svetovalcem in poslovnim partnerjem. Stranke pa si lahko ogledajo razstavljene proizvode in pridobijo potrebne informacije. V sodelovanju z PGD KOTLJE, pa smo v poslovnih prostorih PGD pričeli s periodičnimi usposabljanji za svetovalce, na tej lokaciji pa tudi izvajamo informativno-izobraževalna srečanja za naše stranke in potencialne partnerje.1. maja 2008 pa smo poslovno pisarno preselili na novo lokacijo z odprtjem poslovnega centra BBlight na lokaciji Straže pri Mislinji.
 
Izgradnja poslovnega centra je razveselila tako stranke kot poslovne partnerje. Razstavni prostori, sodobno opremljena predavalnica, ki sprejme preko 35 oseb, podporne pisarne in skladiščni prostori ipd. Na sami lokaciji se odvijajo dnevna informativno izobraževalna srečanja, kjer stranke in partnerji spoznajo proizvode ter si pridobijo ustrezno znanje in izkušnje, kar olajša tako nakup, kot samo vzdrževanje in uspešno uporabo produktov.
 
1. julija 2008 je BBlight nadgradil kartico ugodnosti za svoje zveste kupce tako, da je dodal še LYONESS schoping card ter na ta način svojim kupcem omogočil ugodnejše nakupe znotraj celotnega sistema Lyoness, kateri vključuje cel spekter trgovin in trgovskih centrov tako znotraj Slovenije, kot tudi zunaj nje in sicer v več kot 10 državah po vsem svetu.
 
29. julija 2008 pa je podjetje BBlight podpisalo pogodbo s podjetjem Lyoness (tehnični partner) in tako postali drugi ponudnik CashBack ugodnosti v Sloveniji. Našim strankam smo omogočili pridobitev CashBack kartice, vsem obstoječim uporabnikom programa zvestobe, pa smo za nakupe v podjetju tako tudi omogočili koriščenje in pridobitev CashBack ugodnosti.
 
10. julija 2009 pa je podjetje BBlight zaradi potreb strank podpisalo pogodbo s podjetjem DISS d.o.o. in tako postalo tudi distributer računalniško hardwerske in druge opreme v Sloveniji. Kar pa je predvsem razveselilo obstoječe stranke, namreč le tako jim sedaj poleg podpore z programsko opremo lahko nudimo tudi celovito ponudbo Hardware opreme.
 
01. maja 2012 smo po številnih letih izkušenj iz področja spleta in številnimi poslovnimi idejami lansirali na tržišče lasten produkt pod imenom BBlightCMS. Izdelek bo kot spletna aplikacija znotraj spletne strani v povezavi z spletno trgovino in B2B portalom, zagotovo podjetnikom zagotovil večjo razpoznavnost, olajšal delo, predvsem pa znižal stroške in povečal komercialni učinek. Kar pa je najpomembneje lastno upravljanje znotraj domene z e-maili podjetja, upravljavske možnosti, statistika najdenosti in nadzor nad učinkovitostjo spletne strani.
 
20. maja 2013 smo ustanovili podjetje Bodi Boljši d.o.o. bolj poznano pod angleško besedo BeBetter in se APRILA 2014, sicer s teškim srcem, poslovili od imena BBlight.
 
Z ustanovitvijo Bodi Boljši d.o.o. pa je prišlo tudi veliko preobratov in resnih sprememb ter izboljšav.
Orodje BBlightCMS je doživelo popolno prenovo in dobesedno raketni pospešek pod imenom weBBag.

Programov delovanja nismo zmanjšali ampak resno povečali, namreč že obstoječi so se še izpopolnili, povečali smo delo na Izobraževanjih, dodali sektor Računovodstva oz Administrativnih del, dodali Pravni sektor oz. pravno pomoč, ter Organiziranje dogodkov, kjer pa smo k sodelovanju že priklicali tako DJ ekipe, kot tudi skupine z glasbene scene.

Skratka, še bolj smo pognali konje in se v času recesije in situacij na tržišču borimo še močneje.

Profil podjetja;
Podjetje Bodi Boljši d.o.o. ima sedež v poslovnem centru BeBetter, na lokaciji Straže pri Mislinji na Koroškem. Delujemo v celotnem Slovenskem prostoru in že preko meja., kupcem in podjetjem pa svetujemo tudi na lokaciji/domu.
 
Podjetje Bodi Boljši d.o.o sodeluje s številnimi uvozniki, ki imajo utečeno nabavo iz tujine in dolgoletno prakso. Zaradi utečenosti, grosističnih količin in neposredne informacije brez pretiranega oglaševanja lahko kupcu omogočimo kakovostne izdelke za primerno ceno.
 
Podjetje Bodi Boljši d.o.o si je z dolgoletnim delom s strankami ustvarilo zaupanje, ki je poplačano z zanesljivostjo, na tržišču pa utrdilo dobro ime Bodi Boljši d.o.o. kot znamko medsebojnega spoštovanja in vzornega poslovnega odnosa.

Delo z dušo, srcem, poslušnost trga-strank predvsem pa vztrajnost, zagotovo obrodijo " sadove ".